Renovatie van zwembaden

Wij pakken ook de renovatie van uw zwembad aan. De vraag naar nieuwe zwembaden blijft evenredig toenemen met de vraag naar renovatie van bestaande baden. Wie een bestaand bouwkundig zwembad terug een nieuwe look wil geven doet er verstandig aan te kiezen voor Nijs zwembadbouw. Afhankelijk van de wensen van de klant, de toestand van het zwembad en de technische installatie bepalen wij welke werken er nodig zijn voor de renovatie.

In heel wat gevallen volstaat het om enkel de Liner (waterdichting) van het bad te vernieuwen. Dit geeft uw zwembad meteen een geheel nieuwe en frisse uitstraling. De filterinstallatie moet optimaal functioneren om u constant van glashelder water van goede kwaliteit te voorzien.

Maak een afspraak voor uw zwembadrenovatie

Als ze aan vernieuwing of vervanging toe is contacteert u ons en wij klaren dit klusje voor u, geheel volgens de nieuwste technieken. Van zodra u overweegt om uw zwembad te laten renoveren maakt u best een afspraak. Wij komen ter plaatse en bekijken samen met u hoe we uw zwembad aan huis terug kunnen omtoveren in een paradijs aan huis.

Beeldgalerij Renovatie van zwembaden

meer beelden