Dutchtub original

De Dutchtub oogt sober maar getuigt tegelijkertijd van een tikje decadentie. Een hot tub gaat door het leven als luxeproduct. Het gebruiksgemak en het ontwerp van de Dutchtub verlaagt elke drempel en maakt dat deze tub in elke omgeving past en u heel eenvoudig terugvoert naar de essentie van zalig buiten badderen.

Het woord ‘original’ zegt al genoeg. We hebben het hier over het eerste model, in 2002 ontworpen door Floris Schoonderbeek als eindwerk voor zijn studie aan de Art Academie te Arnhem (NL). De Dutchtub Original biedt plaats aan vier personen. De bolvormige ergonomische bodem laat ieder van hen toe om een aangename zithouding aan te nemen. De mobiele buitentub weegt slechts 75 kg en is erg gemakkelijk te verplaatsen. De ronde, gelakte kuip is eenvoudig zuiver te houden wat een groot voordeel is tegenover de klassieke houten hot tubs.

De Dutchtub is momenteel in drie standaardkleuren verkrijgbaar: orange, night blue en dawn white. Om uw eigenste Dutchtub te personaliseren laat u ze door ons uitvoeren in een RAL-kleur naar keuze of gaat u voor één van de opties als een ashtray of een bepaalde afkleding van de vuurkorf. De Dutchtub Original wordt geleverd met een stookmandje, een speciale wok, een polyester deksel en een turbo-aansluiting om het water snel op te warmen. Dutchtub verwarmen tot 38°C: ± 1 zak brandhout (duur ± 2 uur) Dutchtub op 38°C houden: ± 1 zak brandhout De tijd & energie die nodig is om de Dutchtub Original te verwarmen hangt af van de temperatuur van het water en de omgeving, het soort brandhout en uw vaardigheid om er een mooi vuurtje mee te maken.

Beeldgalerij Dutchtub original

meer beelden